DoD Racing Team

-

-

 

[Tor Edvardsen]
Tor Edvardsen og hans VFR

Tors MC-historie

Tok lappen på MC i '78, hvis jeg ikke husker feil. Den gangen var det bare å "trille" kompisen sin Honda 100 bort til biltilsynet og håpe på det beste.

Gikk til innkjøp av en relativt nedkjørt '69 Suzuki T-250 som jeg måtte renovere motoren på før jeg fikk den på veien. Kjapp liten sak som tok rotta på de fleste 500'ene i byn. Hadde denne i et par år før andre prioriteringer overtok.

Jeg har lånt en del sykler opp gjennom årene, men etter flere års fravær fant jeg sommeren '96 ut at det nå var på tide å titte litt rundt. Titterunden ble kort for kjøpskontrakten på en ny Honda CB500 lå i lomma når jeg kom ut av MC-sjappa. Jeg anså dette for å være en passende MC for å friske opp igjen ferdighetene hos en heller rusten fører. Men ett år med pendling mellom Moss og Billingstad var nok, det måtte det bli noe større. Så for tiden kjører jeg rundt på en '97 Honda VFR 750F, en sykkel jeg så langt har hatt mye glede av.

Etter to sesonger på to hjul måtte jeg innrømme at mine ferdigheter som MC-fører nok kunne ha vært bedre. Kjøringen gikk i og for seg greit nok, men for å sitere Morten Hansen i NMCU: "jo dyktigere fører man er, desto morsommere blir selve kjøringen".

Jeg tok derfor kontakt med Gunnar Kubberød i Wobble MC, som jeg hadde fått snusen i via, via... og meldte meg på et sesongkurs for 1998, noe jeg absolutt ikke har angret på. Det var faktisk så morsomt og lærerikt at det blir nok en sesong i Wobble med ny sykkel ('99 Honda CBR600F).