DoD Racing Team

-

-

 

Trine på tur, aldri sur
Trine Lise, klar for action

Yamaha Virago 535
Yamaha Virago 535

Honda CB750
Honda CB750

Honda VFR750
Honda VFR750

Honda CBR600 F4
Honda CBR600 F4

Trine's MC-historie

Jeg tok lappen på MC høsten '95 etter et innfall jeg fikk da jeg stod opp en morgen. Derfor måtte jeg også kjøpe en motorsykkel. Det var omtrent så mye jeg visste om denslags den gangen, jeg gikk inn i motorsykkel-butikken og sa at "Jeg skal ha en fin motorsykkel."

Og siden motorsykkel-butikken het "Speed Yamaha", og selgeren skjønte at jeg var en lav og fersk motorsyklist-jente, var jo resultatet av den handelen gitt: jeg stod der som eier av en '94 modell Virago 535. Jeg var rimelig godt fornøyd med den en stund, jeg visste nok ikke bedre på den tiden. Etter nesten et år med Viragoen kjøpte jeg en '95 Honda Sevenfifty. Det var vel forsåvidt en grei sykkel, men den helt store begeistringen uteble. Vet ikke helt hvorfor, kanskje fordi jeg allerde hadde kastet mine øyne på en rød VFR?

Sevenfifty'en ble derfor relativt raskt byttet ut, og allerede i mai året etter var jeg eier av en '97 VFR. En artig følelse å hente ut en sykkel med 000000 km på speedometeret. Det var "love at first sight", her var sykkelen for meg! Sittestillingen passet meg veldig godt, borsett fra at mangelen på benlengde ble veldig merkbar under manøvrering/rygging/parkering. Løsningen ble å sende kjørestøvlene inn for ombygging til platå-sko.

Første søndagen kjørte jeg pent og rolig til Kristiansand, kjøpte pølse og brus før jeg dro tilbake til Oslo. Da var sykkelen nesten ferdig innkjørt. Jeg tilbragte nesten 30000 km på VFR'en, og var storfornøyd. VFR'en gjorde vel jobben sin til mitt bruk og vel så det.

Men, man har jo alltid lyst på no' nytt, derfor kjøpte jeg våren '99 en splitterny CBR600. Den er hele 40 kg lettere enn VFRen og vanvittig lett å hive rundt svingen.

Jeg gjorde unna Wobbles "Sesongkurs A" ifjor på denne sykkelen, nå i år nøyer jeg meg med B-kurset. Det blir nok like artig iår!

Besøk også min egen hjemmeside.