DoD Racing Team

-

-

 

 

Rudskogen 22.05.00

Av: Trine Lise Folvik

Jeg fikk en ufrivillig pause på turen ut til Rudskogen idag da en jypling klarte å rygge på lille frk. CBR og meg. Resultat: 1 stk moset forskjerm. Kjøpte teip og limte sammen på Statoil'en i Rakkestad så da jeg ankom Rudskogen så jeg sånn passe racing ut. Vel vel, like greit å bruke opp uflaksen før det bar ut på banen!

Jeg hadde bestemt meg for å være snill på lydtesten idag og teste på 7000 o/min som de sier at jeg skal, forrige gang tror jeg at jeg muligens var ørlite grann snill på gassen. Jeg avsluttet forrige sesong med 104 dB, men nå hadde jeg fått FastBikes til å pakke om potta. Resultat 96 dB, bra jobba gutter!

Dagens øvelse var push-teknikk. 3 porter var satt opp, og vi skulle sikk-sakke oss gjennom disse ved hjelp av push og trykk på ytre fothviler. Det satt rimelig bra fra ifjor, men det var jo greit å få en oppfriskning på dette grunnleggende og viktige elementet. Så jeg la meg godt ned over tanken med underarmene parallelt med bakken og pushet og svingte ivei. Etterhvert fikk jeg litt problemer med den siste porten, klarte ikke å sikte meg inn riktig og kåla litt. Det viste seg at de hadde flyttet på den for å få en krappere avslutnings-sving. Gunnar K. er en slu kar...

Siden både rask og sakte skiltgruppe kjørte sammen var det mye folk på banen, det ble en del venting på langstrekket før det ble din tur. I det siste passet ble vi vinket ganske raskt igjennom, så det ble litt mer kjøring. Kjempegøy! Jeg prøvde å ta med meg dagens lærdom rundt banen, og fikk det fint til synes jeg selv. Jeg konsentrerte meg om å ligge lavt over tanken, underarmene parallelt med bakken, push og blikket opp og fram. Favoritten min iår (som i fjor) tegner til å bli høyfarten og ventresvingen før storsvingen. Jeg er og blir en venstresving-kjører, og det er jo litt trist når det er flest høyresvinger på banen. Høyfarten er bare nydelig, masse gass ut av Slakteren for så å legge deg godt over mot venstre og gasse seg gjennom med bra nedlegg. Hvis jeg noengang skal skrape kneklossene jeg enda ikke har kjøpt så blir det nok her.

Denne sesongen skal jeg vie til å ta et alvorlig oppgjør med min tendens til "høyresving-vegring". Jeg vet jo hva som er riktig sånn rent teoretisk, men "tenke det, ville det, men gjøre det..." osv. Den som bare hadde hatt en skiltløs haug å herje fritt med!