DoD Racing Team

-

-

 

 

Rudskogen 02.08.99

Av: Steinar Bang

Lite folk på banen. Jeg bestemte meg for å ta det rolig og forsøke å drive med mengdetrening på det jeg hadde lært og forstått i Sverige. Push og hang-out fungerte fint og jeg øvde mye på dette.

Som dagens mål prøvde jeg å få S-en riktig hver gang. Jeg prøvde meg med å gå vidt i venstresvingen, jeg prøvde meg med å gå trangt. Jeg prøvde meg mellom å gasse i første høyre for så å bremse før venstresvingen, men ingenting så ut til å stemme.

I pausen spurte jeg KAS og en ukjent RR-fører hvordan man skulle ta den. De mente begge at man skulle roe ned første høyre og ta midten av venstresvingen, før man gasset på ut av svingen.

Jeg forsøkte dette, men det ble fremdeles ikke riktig.

Det var en annen ting jeg fikk komentar på av Niclas. Jeg gasset ikke på ut av svingene fordi jeg var opptatt av å kunne slippe folk forbi på langstrekket. Det var selvfølgelig "snällt", men ikke nødvendig (det er andres problem å komme seg forbi) og det ødela svingene mine, mente han.

Jeg hadde også problemer med storsvingen. Etter pushen så henger jeg stort sett bare der og skjønner ikke helt hva jeg skal gjøre før jeg er ute på langstrekket igjen.