DoD Racing Team

-

-

 

 

Rudskogen 07.06.99

Av: Morten

Så var jeg også tilbake igjen. Etter at en bilist som kom i mot, tok en plutselig venstresving 5 meter foran meg, ble jeg plutselig fotgjenger. Veldig ubeleilig rett før starten på wobblekurset og en uke før debutantkurset. Debutantkurset ble likevel gjennomført på DoDRT#003 sin sykkel. Utbyttet av kurset ble muligens noe redusert, men jeg fikk i det minste lisensen.

Nå har jeg endelig klart å få meg en ny sykkel. Den gamle veisykkelen (97 mod Aprilia RS 250) er nå erstattet med en 99 mod Aprilia banesykkel uten skilter. Tanken er at for samme prisen som en 97 veisykkel får jeg en 99 banesykkel og en 84 veisykkel - En veisykkel uten kåpe, uten særlig motoreffekt og uten svingegenskaper. På RS'en følte jeg at det skulle mer og mer til for at jeg skulle ha det morsomt på veien, samtidig som jeg har blitt mer bekymret for sikkerhetssonene som ikke finnes. Jeg har rett og slett ikke lenger noen glede av å kjøre "fort" på veien. Derfor er nå planen å ta "søndagsturene" på bane, og ha en veisykkel som kun egner seg til å cruise. Siden jeg nå måtte kjøpe bil for å transportere banesykkelen er jeg jo nå ikke lenger avhengig av at sykkelen starter hver dag. Ny veisykkel er enda ikke innkjøpt, men det kommer vel før eller siden.

Dagen på banen gikk mest med til å kjøre inn sykkelen og seg selv. Jeg var helt klart ganske stiv etter å ikke ha kjørt ordentlig på bane på over 6 måndeder. Deilig å være tilbake var det uansett. Når det gjelder det jeg foretar meg på banen i år så skal jeg ikke skrive like utfyllende om det som i fjor. I år skal jeg stort sett bare øve på de tingene jeg lærte på Wobble-kurset på våren, og det er godt nok beskrevet i fjorårets raporter. En og annen statusrapport vil det nok likevel bli.