DoD Racing Team

-

-

 

Forventning
Spent forventning i depotet

Briefing
Briefing mellom passene

Rudskogen 07.06.99

Av: Steinar Bang

Jeg kom sent til Rudskogen og første pass med Skiltgruppe 1 var allerede igang med 1. pass og dagens øvelse når jeg ankom. Dvs. at jeg måtte enten miste et pass eller kjøre sammen med skiltgruppe 2. Etter en kjapp konferanse med instruktør Erik, så ble det til at jeg forsøkte meg ut med skiltgruppe 2. Det tok meg bare to runder for å finne ut at her hørte jeg ikke hjemme, så jeg kjørte inn i depotet.

Dagens øvelse var som den forrige, men nå med gasspådrag rett etter nedbrekket.

Jeg hadde håpet at denne gangen skulle gå mye lettere enn den forrige, siden jeg hadde fått byttet et styrelager som ga meg svampete styring og styrewobble. Men slik gikk det ikke.

Dette var en dag der jeg følte at ting ikke fungerte for meg på banen. Iallefall ikke i det første passet jeg kjørte. Jeg var stiv som en stokk og redd for alt jeg så på banen, både vannet som rant ned i S-en og oljesølet i slakterisvingen.

Jeg fikk tilbakemelding fra KAS og Gunnar K. i pausen om at jeg satt for oppreist på sykkelen. I de to neste passene lå jeg krøpet inn i tanken i svingene og det gikk noen hakk bedre.

Allikevel er det et eller annet som ikke stemmer. Jeg har ikke samme jublende følelse som endel andre gir uttrykk for. Jeg tror at det kommer av at jeg ikke har skjønt tingen med vektfordeling. Hvis man gjør dette riktig skal man visstnok være sliten i legger og lår etter en tur på banen. Jeg kjente ingenting her.

Jeg følte meg også naken og redd når vi ikke lengre hadde noen gåsemor ute for å lede oss gjennom banen.