DoD Racing Team

-

-

 

 

Rudskogen 10.05.99

Av: Thomas Lundquist

Brrrr, pokker så kaldt.

Det var med tvil jeg dro utover til Rudskogen denne dagen, pokker så kaldt og snødd hadde det dagen før. Bedre ble det ikke av å se at det fremdeles lå snø på bakken når vi nærmet oss.

Men, det var da tørt på banen, om enn svinekaldt. Vi ble igjen delt opp i nye og gamle, det var 6 gamle så det ville være god plass på banen.

Første passet gikk sånn passe, turde ikke ta den helt ut siden asfalten var såpass kald. KAS hadde feiga ut og kjørte sammen med oss, han havnet bak meg i det andre passet og hadde et par gode råd å komme med i pausen.

S'ene tok jeg helt feil. Man skal klare å gjøre strekket mellom høyren på slutten av langråkan og første høyre i S'ene til en stor sving. Da vil man også få riktig spor i venstren, som ofres og med riktig angrepspunkt på den siste høyre vil man kunne gi gass mye tidligere bortover slakteristrekket.

Dan kunne fortelle at han hadde funnet siktepunkter i storsvingen, først Valmet-skiltet, (tror det er det det står på det) så JVC og så curben ved utgangen.

Begge deler måtte jo testes. S'ene gikk veldig mye bedre da, jeg havnet bak noen andre og selv om jeg ga dem litt avstand i langsvingen var jeg rett bak ved utgangen av siste høyren. Storsvingen sliter jeg ennå med, får jeg en fin inngang i venstren før varer godfølelsen lenge nok til at jeg kommer meg fint igjennom. Det gikk stort sett bra denne gangen så jeg kunne konsentrere meg på skiltene.

Det var ikke så lett nei, jeg er tydeligvis ikke noe særlig flink til å se langt fram og høyt opp. Etter et par runder begynte jeg å få det til. Det føltes ikke noe fortere men det føltes riktigere. Ved å jukse litt med å kikke på meteret så jeg jeg holdt omtrent samme hastighet, kanskje litt fortere enn jeg gjør på varm og fin bane, så det er nok rom for enda noen forbedringer.

Så trass i kulda og redsel for glatte dekk fikk jeg mye ut av denne kvelden og noe å jobbe videre med.