DoD Racing Team

-

-

 


Nysjerrige tilskuere ved depotstrekket


Instruktør-Anna er gåsemor og har flokken på slep


Inn i depotet med Anna


Inn i depotet med Gorm

Foto: Tor Edvardsen

Rudskogen 26.04.99

Av: Tor Edvardsen

Første dag på banen denne sesongen.

Startet med en liten gjennomgang ved Gunnar, presentasjon av instruktører, opplegg for dagen etterfulgt av støytest for hele gjengen.

Vi (fjorårets Wobble-deltakere) skulle være "eksempler" for nyankommerne slik at disse kunne se hvordan ting er ment å fungere på banen. Rolig kjøring, inn og ut av depoet i første pass.

Andre passet skulle vi ta det veldig med ro, passe på å slappe av og skape flyt.

Tredje passet i samme tempo. Vi gikk raskt gjennom noen grunnregler fra i fjor før utkjøring og skulle jobbe med disse (sittestilling, brems, gir, svingpunkt, gass).

De to første passene gikk for min del med til å bli kjent med den nye sykkelen på bane. Den er langt lettere å få rundt banen men det er en del forskjell på sittestilling, girvalg, motorbrems o.l. Tredje og siste passet gikk meget bra. Ble liggende sammen med en Aprilia (foran) og en R1 (bak) i et rolig tempo og fikk en fin flyt i kjøringen. La spesielt vekt på konsentrasjon, blikket og avslappet kjøring. Jeg kjørte faktisk rundt med et stort glis. Tenkte i ettertid på hvor viktig det er å ha den rette innstillingen før man kjører ut på banen - positive tanker og konsentrasjon.