DoD Racing Team

-

-

 

 

Rudskogen 26.04.99

Av: Trine Lise Folvik

Vi ankom Rudskogen i fint vårvær i god tid før lydtesten som skulle starte 1615. CBR'en bestod lydtesten med glans, 99 dB var alt standardanlegget gav.

Vi ble delt inn i grupper, og instruktør-Gorm orienterte oss litt om flaggregler, dekktemperaturer og inn/ut-kjøring fra depot.

Så bar det ut på banen i rolig tempo for å gjøre oss kjent og trene på ut/innkjøring fra depot. Litt guffent å kjøre med en hånd i været rundt Slakteren før man kjører inn i depot, der måtte jeg av og til ned med hånda for å korrigere gear og bremse litt.

Venstresvingen i S-kombinasjonen var også litt guffen, spesielt siden den går i nedoverbakke. Jeg hadde problemer med å holde blikket opp og fram, ble veldig opptatt av asfalten. Der var jeg nok nærmere "venstre-øye-skrap" enn kneskrap. Storsvingen var også en utfordring, jeg er ikke så glad i svinger som aldri slutter! Prøvde hele tiden å konse på myke armer, blikket opp og fram, men av og til glipper det litt med øye-skrap og trestokk-armer som resultat.

Det var kjempeartig, men jeg har nok mye å lære! Jeg sjekket dekkene på CBR'en etterpå, og den ytterste ubrukte centimeteren jeg ikke hadde fått bukt med på landeveien var nå innviet. Det betyr vel kanskje at jeg ikke bør legge sykkelen så veldig mye lenger ned og istedet begynne å jobbe litt med andre ting, så som sittestilling og vekt på fot-pinnene. (Mrk! Ikke fot-"hvilere", jeg lærer!)

Dette gav absolutt mersmak, det skal bli spennende å følge min egen utvikling som MC-fører utover sommeren!