DoD Racing Team

-

-

 

 

Rudskogen 30.08.99

Av: Audun Torsdalen

Allerede fra formiddagen var det grått og regn. Men siden værmeldingen hadde varslet lettere vær til kvelden, valgte jeg likevel å sette kursen mot Rudskogen. Regnet pøste ned, og selv om været til tider var noe lettere, var banen klissvåt og glatt. Huysmann Racing var sterkt forsinket med bilkjøringen, siden flere av BMW'ene hadde dratt av. Forsinkelsen plaget meg ikke nevneverdig, og når det endelig ble Wobble sin tur var jeg veldig i tvil om jeg i det hele tatt skulle bevege meg utpå.

Siden det var så få skiltsykler kjørte alle i en gruppe. Jeg kjørte en kort tur i begge passene vi hadde, før racinggruppa trente fellestart (med avflagging etter 10 runder). Og jeg fikk bekreftet mine mistanker, dette hadde jeg lite utbytte av. Det gikk jo forsåvidt greit, men med dekk som begynner å bli slitt, gikk det i pinglefart rundt den såpeglatte banen. Det så sikkert kjempelurt ut, der jeg hang som en ape med kneet ut, og et nedbrekk som kvalifiserer til medlemskap i SUCKS.

I fellestarten til racinggruppa var det få som stilte til start. KAS droppet ut siden han ikke hadde regndekk. Gunnar stilte, men ga seg etter få runder. Jeg tror det bare var Gunnar og 250'ene som ikke hadde regndekk. Det var i hvertfall store hastighetsforskjeller. Jeg hadde håpet på dramatikk, men alle holdt seg på hjula.

Etter fellesstarten droppet jeg videre kjøring, og satte jeg kursen hjemover igjen. Banen ville aldri i verden tørke opp i tide, selv om regnet skulle gi seg. Først da jeg nærmet meg Oslo igjen, begynte det å letne, og veiene begynte så vidt å tørke. Dette er første gangen jeg føler at en Wobblekveld har vært helt bortkastet.