[Tilbake]

Andre erfaringer
Morten

Rudskogen 07.09.98

Slik det fortonte seg for Thomas 'ez' Lundquist

Siste gang iår.

Været var, nær sagt selvfølgelig, bra denne gangen også. Jeg satsa på å kjøre i den raske skiltgruppa igjen og denne gangen fikk vi beskjed fra Gunnar K om at alle vi "faste" skulle gjøre dét. Vi var ganske få, så det skulle ikke by på så store problemer.

Kai spurte pent om å få lov til å kjøre sammen med oss, det skulle vise seg å være ett av en del "famous last words". Jeg havna bak ham og han så ut til å kjøre ganske så behersket. Jeg kjørte forbi og så ikke så mye mer av ham. Inntil jeg så en fæl støvsky ved utgangen av storsvingen. Der lå Kattungen hans og han sto ved siden av, tydelig irritert.

Jeg følte ikke helt at alt gikk som det skulle jeg heller, rytmen manlget men det var uansett bedre enn mye av det jeg har kjørt hittil iår så jeg regner med at lista mi blir flyttet oppover den også.

Både Claes og Gunnar var med også, Gunnar så ikke ut til å like seg og prøvde å slippe meg forbi på detpotstrekket. Akkurat da hadde jeg hatt enda ett av mine glipp på asfalt-skjøtene i svingen (depotsvingen og slaktern) og var litt spastisk.

Jeg myket opp kompresjonen litt på bakdemperen og det så ut til å hjelpe på glippene, det var ganske ekkelt å kjenne bakhjulet glippe over asfaltskjøtene akkurat når jeg skal gi gass ut av svingen.

Neste pass var det Tor sin tur, han gjorde omtrent det samme som Kai, kom for langt ut i storsvingen og havna uttafor. Denne gangen gjorde mange av oss noe man ikke skal gjøre. Vi stoppet. Jeg unnskylder meg med at det sto folk midt i banen og vinka med armene for at jeg skulle stoppe.

Det skal man altså absolutt ikke gjøre.

Jeg ville ikke snakke mer om velt den dagen, skulle ikke være min tur, nei.

Men jeg kjørte egentlig ikke som om jeg var så veldig redd for å velte heller, ble nesten skremt av meg selv der jeg rasa rundt på banen i god, fin flyt. Og ble forbikjørt av KAS.

Jeg prøvde å henge på et par runder men måtte gi opp, henge på er vel en definisjon, han dro jo hele tiden fra meg, littegranne for hver sving og rettstrekke. Det blir noen sekunder av slikt, KAS kjørte visst på 1.10.noe og jeg hadde visst hatt en runde på 1.19.noe. Morten tok litt tid.

Det ble ingen fler som ramla denne gangen, og godt er det. Turen hjem var jævlig, da var jeg bare sikker på at jeg kom til å tryne - det gikk seint, men jeg klarte meg.

- Thomas 'ez' Lundquist, DoDRT#002